Nekaj časa nazaj smo se s prijatelji odpravili v Bovec. V temu kraju pa še nikoli pred tem nisem bil, vendar pa me je pritegnilo to, ko so mi ti prijatelji rekli, koliko različnih aktivnost je mogoče tam početi. Prav tako pa sem bil vedno velik ljubitelj narave ter pohodov, tako da bi lahko bil to res zelo zabaven izlet. 

Že takoj ko pa smo se začeli približevati do Bovca, pa sem bil resnično fasciniran nad tem, kako čudovita je bila okolica, ki je obdajala to mesto, oziroma ta kraj. Obdajale pa so ga gore, oziroma Slovenske Alpe, kar pa je dajalo celotnemu kraju res zelo lepo podobo in izgled. Tako pa sem že takoj izbral nekaj pohodniških poti, na katere se bom lahko odpravil, ko bomo prispeli v Bovec, ter se nastali v apartmaju, katerega smo rezervirali. 

Nato, ko pa smo se nastali, pa smo si najprej še odšli pogledati kakšne bližnje zanimivosti, kot je bila na primer reka Soča. Ta pa je bila zelo blizu naše nastanitve, kar pa je bilo odlično, saj je ta predstavljala odlično osvežitev, v kateri smo se lahko malo okopali, kadar nam je postalo vroče. Prav tako pa je bila reka Soča polna različnih aktivnost, ki jih je bilo mogoče preizkusiti. Tukaj pa smo se tudi odločili za canyoning, saj smo vedeli, da je Bovec kar znan glede tega, ter smo se v temu tudi zelo zabavali.

Bovec je bil prečudovit kraj za obiskati

Naslednjih nekaj dni pa smo se zamotili predvsem z raznimi pohodi, kateri pa so bili še kako zabavni in pa so prav vsak izmed njih, nudili odlične razglede. Za piko na i pa smo se zadnji dan še prijavili na spust s padalom in letala. To pa nam je šele nudilo tisti pravi razgled, ki nam je dal to, da smo lahko zares cenili ta prečudovit kraj.